mandag 26. desember 2011

Lite livstegn

Her har Dagmar lagt ned nettet, så det har blitt lite blogging fra oss. Men vi er heldige som har strøm, så vi koser oss inne i vinden. Og er klare for en ny vindfull kveld..Vi har nytt første jula sammen med Eline  

mandag 19. desember 2011

fredag 16. desember 2011

...

I mangel på små blomsterkrukker...
I dag har vi feiret at husbonden har juleferie med en tur til badeland. Kun oss og to vennepar i velværeavdelingen - helt perfekt! Alle andre var nok ute på julegavehandling, eller kanskje stod i kø på posten for å rekke fristen? 


tirsdag 13. desember 2011

Strikkegruppa på besøk

I høst har jeg hjulpet ei strikkegruppe på folkehøgskolen her. I går hadde vi juleavslutning hjemme hos oss med gløgg og kveldsmat. Herlig samling av jenter. Og ei har allerede klart å strikke en selbuvott - jeg er så imponert! 


Tusen takk for en nyyyydelig blomst! 

onsdag 7. desember 2011

Snø ♥

Skikkelig julestemning i Molde i dag  Passer perfekt for meg som skal på julebord med kommunen i kveld! Hadde vært fint om det holdt seg til helgen også, da jeg får besøk av tidligere studievenninner - gjett om vi skal kose oss med juleverksted.

Nå nærmer det seg juleferie og alle de koslige juleavslutningene vi skal kose oss på fremover. Ser at vi må hive oss i rundt og begynne på årets julebrev.

Ha en fin dag!