lørdag 31. mars 2012

Finally!

I februar begynte vi på renoveringen av vaskerommet. Overraskelsene var det mange av, men de hører nok med når en pusser opp gamle hus...

Endelig står vaskerommet ferdig. Velkommen inn!
For å få utnytte plassen best mulig fant vi en snerten liten vask. Liker den bedre og bedre...
Monterte benkeplater rundt maskinene, er så kjekt å ha arbeidsplass. Skal henge opp en hylle, så vi får boksene opp fra benken. En smule kjekkere å vaske klær nå..
Fem uker uten vaskemaskin er forresten lenge. Takk til snille naboer!
Min og Elines favoritt.

Påskeprosjekt:
I dag fjernet vi alt av vegger og gulv i gangen oppe, vi har funnet ut at vi ønsker en mer åpen løsning for å få mer luft. Skapene blir flyttet ned i kjelleren, så får vi god plass til påkledning, barnevogn osv.

God påske! 

tirsdag 20. mars 2012

Brownies

Har en kollega som fyller 60 år i morgen, og i den anledning har jeg laget brownies med sjokoladebiter. Den ble veldig god, og oppskriften finner du hos Det søte liv

 

onsdag 14. mars 2012

...

I dag har bæremeisen blitt testet, og Eline storkoste seg. Så nå kan vi glede oss til mange fine turer til våren!

Nå begynner vaskerommet å nærme seg ferdig, og i dag kastet vi ut innredningen på badet oppe. Det badet er relativt nytt, så her blir det bra når vi får satt inn ny baderomsinnredning. 

Eline synes det bråker...

lørdag 10. mars 2012

Sitteunderlag

En helg med mye bilkjøring og fingerhekling, med dobbeltråd og to garn i lengden, ble til et godt og varmt sitteunderlag...

torsdag 8. mars 2012

Fliser på veg opp...

Denne uken har vi hatt skippertak på vaskerommet på kveldstid, og i dag kunne de begynne å legge flisene... hurra! :) Veldig hendige snorer de bruker. 

torsdag 1. mars 2012

Snart helg igjen...

Lite aktivitet her inne for tiden, dagene flyr med oppussing av vaskerom, jobb og vesla. Nå er bilen pakket, og vi er klare for hyttetur med storfamilien i morgen. Som vi gleder oss!

God helg!