lørdag 12. november 2011

Når katten er borte...


Mannen var bortreist et par uker, så jeg drog jeg ned alle boksene og permene med scrappeutsyret. Herlig å boltre seg utover hele kontoret, inkludert gulvet. Fikk lagd noen nye sider til bryllupsalbumet vårt. 


Koslig å se bilder fra den fine dagen. Romsdalen fikk vist seg fra sin beste side, med den strålende solen som var med oss hele bryllupshelgen. Godt å tenke tilbake på dagen med et smil, hvor alt gikk som det skulle og hvor vi i ettertid ikke ville gjort noe annerledes. Tusen takk til all familie og venner som stilte opp og gjorde dagen så fin!


           
Vi var så heldige å få låne denne flotte bilen av onkelen til mannen. Skikkelig stas å kjøre inn til Molde, og opp på utkikkspunktet hvor en kan se 222 fjelltopper i denne. Her hadde vi første stoppet sammen med fotografen. Når vi drog til fotografering, så stilte en venn opp med buss og kjørte en tur rundt på øya som jeg har vokst opp på, før de ble kjørt til selskapslokalet på fastlandet.


Det er rart å tenke på at vi snart har vært gift i to år, og i år går vi å venter på et lite knøtt. To fine år har gått, og et enda mer spennende år går oss i møte.


I kveld skal vi i dobbel 30 års dag, og samtidig feire lille Elia på 8 dager. Hurra!! 

                                                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar